Dünya standardında kalitede eğitimi, Araştırma ve Geliştirme (AR&GE) üzerine odaklanma, küresel çapta övgü alan öğretim üyeleri ve öğrenme ve araştırma yapma arzusu ile dolu olan öğrencileri ile, Koç Üniversitesi lisansüstü öğrencilerine kendi mükemmeliyet merkezinde eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Koç Üniversitesi’nde, eğitim kampüs ile sınırlı değildir, ancak bütün iş dünyasına entegre haldedir. Programlarımız akademi ve iş dünyasını bağlamak, lisansüstü öğrencilerini sosyal olarak sorumlu küresel liderler olmaya hazırlamak ve onlara çeşitli kariyer fırsatları sağlamak üzere tasarlanmışlardır.

Her bir Lisansüstü Okulunun farklı başvuru ve kabul kriterleri vardır. Başvurular küresel bir çevrimiçi sistem ile sunulurlar ve daha sonrasında ilgili Lisansüstü Okul değerlendirme kurulları tarafından değerlendirilirler.

Uluslararası lisans ve lisansüstü adayları da başvuruları ve burs fırsatları ile ilgili olarak Uluslararası Öğrenci Temin Ofisi‘nden destek ve rehberlik alabilirler.